Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010


Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009
Προς: τη Γενική Συνέλευση Τμήματος Ιατρικής Πατρών
Προς: τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Πατρών κ.κ. Γώγο


Θέμα: Αίτημα παροχής βιβλίου Νεφρολογίας στους φοιτητές του 4ου έτους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, σύμφωνα με τον νέο νόμο, όλοι οι φοιτητές δικαιούνται για κάθε μάθημα του προγράμματος σπουδών της σχολής τους και ένα σύγγραμμα, που θα καλύπτει όλη την ύλη του συγκεκριμένου μαθήματος, το οποίο και θα επιλέγουν από μια λίστα 2 ή περισσοτέρων διαφορετικών συγγραμμάτων.
Όμως, οι φοιτητές του (περσινού) 3ου έτους, υπέγραψαν...
...για την παραγγελία του βιβλίου «Νεφρολογία και Υπέρταση» των συγγραφέων κ.κ. Βλαχογιάννη & κ.κ. Περιμένη των εκδόσεων «Πασχαλίδη», για το μάθημα της Νεφρολογίας της Απαρτιωμένης Διδασκαλίας για το ακ. έτος 2008-2009, το οποίο και ποτέ δεν παρέλαβαν. Η εξήγηση που έχει δοθεί ανεπίσημα στους φοιτητές, είναι ότι το συγκεκριμένο σύγγραμμα δεν έχει εκδοθεί ακόμη…

Για το λόγο αυτό, ΖΗΤΟΥΜΕ:
1.                  Τη διανομή του εν λόγω συγγράμματος φέτος, σε όλους τους φοιτητές του 4ου – πλέον – έτους, έστω και ετεροχρονισμένα, καθώς ο Νέος Νόμος ρητά αναφέρει την υποχρέωση της Σχολής να παρέχει δωρεάν σύγγραμμα για κάθε μάθημα του προγράμματος σπουδών της. Αυτό μπορεί να γίνει προσθέτοντας το βιβλίο στην λίστα των συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακ. έτους.
2.                  Εάν η διανομή του συγκεκριμένου συγγράμματος είναι αδύνατη για οποιονδήποτε λόγο, ζητούμε τη διανομή άλλου, το οποίο θα καλύπτει πλήρως το αντικείμενο και τους στόχους του μαθήματος της Νεφρολογίας, στους φοιτητές που δεν παρέλαβαν πέρυσι σύγγραμμα για αυτό το μάθημα.

Με τιμή,
οι εκπρόσωποι των φοιτητών στη Γ.Σ. Τμήματος:
Δήμας Άγγελος, Κάτσαρη Σοφία, Παπαγεωργοπούλου Χρυσάνθη, Τάτση Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου